Våra värderingar

Imagine – vi kan alla vara superhjältar.

Låter det lite klyschigt? Ja, det kanske vi måste hålla med om. Men faktiskt är tanken på oss alla som möjliga superhjältar kärnan i vårt företag.

Vi är många där ute som varje dag gör vårt bästa för att denna världen ska bli en bättre plats att leva på. Vi arbetar hårt för att hjälpa andra, för att ta hand om våra barn, för att ge en hand till dem som behöver det. Stressen över vad vi kan eller inte kan påverka i våra liv kan många gånger upplevas som överväldigande. Det är alla ni hjältar där ute som skapar samhället till det vi vill att det ska vara.

Men även hjältar behöver vila och återhämtning. Att sticka och handarbeta är för många en typ av meditation och en stund för avkoppling och påfyllnad av energi. Det kan hjälpa dig att åter ta dig upp för att fortsätta forma denna världen på det sätt vi önskar.

Och vi vill bidra på det sätt vi kan. Därför skapade vi Imagine Wool. Imagine Wool har garner som är GOTS certifierade och därmed kan vi vara trygga med att de är bra för miljön, för djuren och för arbetarna. Våra produkter innehåller inte något syntetiskt material, vi tror på att skapa en produkt som är naturlig och nedbrytbar.

Så, stå upp och ge dig själv en klapp på axeln. Du är en superhjälte och alla våra handlingar räknas när vi skapar en bättre värld för framtiden.